Detayı

Din Görevlileri Arasında Düzenlenen Mesleki Yarışmalar Başlıyor

26.02.2016

Ankara

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur’an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin kayyımlar arasında düzenlenecek

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur'an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin kayyımlar arasında düzenlenecek "Hafızlık", "Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma",  "Ezanı Güzel Okuma" ve "Etkili Hutbe Sunumu" yarışmaları ile taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında düzenlenecek "Hutbe ve Şiir Yazma" yarışmaları için başvurular başlıyor.

Gerekli şartları taşıyan personelimiz, belirtilen yarışmalara katılmak için 01–31 Mart 2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları müftülüklere/eğitim merkezlerine müracaat edebileceklerdir.

Hutbe ve Şiir Yazma yarışması için gerekli şartları taşıyan personel, bu alanla ilgili eserlerini 10 Haziran 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar bağlı bulundukları müftülüklere teslim edebileceklerdir.

Yarışmalar ile ilgili şartnamelere ulaşmak için tıklayınız.

2016 Şartnameler Ek-1 (Hafızlık, Kur’ân-ı Kerimi ve Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu)

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması İçin Belirlenen Hutbe Duaları

2016 Şartnameler Ek-2 (Hutbe ve Şiir Yazma)

4- Ek-14 HUTBELER.zip