Detayı

19.02.2018

DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

​

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü İrşat Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Ankara Yenimahalle Müftülüğü Uzman Vaizi Neşet BODUR ile Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Bursa İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mustafa BÜLBÜL yeni görevlerine başladı.

Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Mustafa BÜLBÜL görevi Abdurrahman HAN'dan, İrşat Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Neşet BODUR ise görevi Ahmet SÜNETCİ'den devraldı.

Birim personelinin katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK görevi devreden Daire Başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni başlayan Daire Başkanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Ayrıca Birimimiz Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığında görev yapan Hatice KAHYAOĞLU, Stratejik Planlama ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanlığına atandı.

​Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim töreninde, Bünyamin ALBAYRAK tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürlüğüne vermiş oldukları hizmetler dolayısıyla Abdurrahman HAN, Ahmet SÜNETCİ ve Hatice KAHYAOĞLU'na teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi