Detayı

21.02.2018

DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

​

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak'ı ziyaret ederek din hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 2018 yılında gerçekleştirilecek din hizmetlerinin verimliliği artırmak için yeni talimatlar verdi.

Başkan Erbaş; yeni dönemde cami hizmetlerinin yanında aile, gençlik, engelliler ve bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmaların daha da artırılması noktasına dikkat çekti. Ziyaret esnasında hazır bulunan ve göreve yeni atanan daire başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Erbaş başarılar diledi.

Göreve yeni başlayan Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Ramazan Muslu ve Burhan İşliyen'in de eşlik ettiği ziyarette, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Neşet Bodur ve Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Bülbül'de hazır bulundu.