Detayı

31.12.2014

Çeşitli İller

​

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından  05-20 Aralık 2014 tarihleri arasında Uşak, Manisa, Çankırı, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinde “Diyanet-Gençlik Buluşmaları” programları düzenlenmiştir. Söz konusu programlara Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Din Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Yaşar YİĞİT, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel SALMAN, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin ÇELEBİ, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman HAN katılmışlardır. Programlarda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Din Hizmetlerini daha etkin ve verimli yürütmek için gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir.