Ali Filiz

Köy Camiinin Onarımı
Köyde bulunan caminin çeşitli eksiklikleri giderilmiş, köy halkıyla işbirliği içerisinde yapılan çalışmalarla cami temiz, ferah ve kullanışlı bir hale getirilmiştir.
Okul ve Çeşmenin Onarımı
Köy okulu ve çeşmesinin onarımı konusunda öncülük edilmiş böylelikle okul güzel bir çehreye kavuşmuş, çeşme de daha kullanışlı bir hale gelmiştir.
Çevre Düzenleme Çalışmaları
Köy içinde muhtelif yerlere köyü tanıtan levhaların yerleştirilmesi, çocuklar için oyun parkı, yeşil alan eksikliğini gidermek için de ağaç dikimi (150 adet boylu fidan) gibi faaliyetlerle köyün güzel bir görünüme kavuşması sağlanmıştır.
Öğrencileri Teşvik ve Ödüllendirme
Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrencilere katılım belgeleri ve çeşitli ödüller verilmiş; camiye ve görevliye olan ilgilerini artırmak için toplu piknik programları düzenlenmiştir.
Sosyal İçerikli Din Hizmetleri
Görevli tarafından ailece tüm köylülerle tanışılmış, onlarla samimi ilişkiler kurulmuş, bu sayede insanların arasında meydana gelen küskünlüklerin ve dargınlıkların giderilmesi konusunda önemli mesafeler alınmıştır.
Yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı Ali Filiz, Baykan Kaymakamı Zafer Coşkun tarafından takdirname ile ödüllendirilmiştir.​