Haber Detay

Ankara

​.

Aşçı ve Şoförlere Yönelik Eğitim Semineri

Başkanlığımız yemekhane hizmetlerinde fiilen çalışan personele, mesleki gelişimlerine yönelik olarak 11-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2 gün süreyle eğitim semineri düzenlenmiştir. Düzenlenen eğitim personelin mesleki açıdan bilgi ve birikimlerinin artmasına, moral ve motivasyonun yükselmesine vesile olmuştur.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı nezdinde görev yapan şoförlere yönelik Afyonkarahisar’da 03-04 Aralık 2016 tarihleri arasında iki günlük Hizmet İçi Eğitim Programı düzenlenmiştir. Seminere Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç.Dr. İsmail KARAGÖZ, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Murat ALKAN, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, İşcehisar Bölge Trafik Denetleme Komiseri Ali BOZDEMİR, İş Güvenliği ve İl Yardım Teknisyeni Hüseyin ÇALIŞKAN ve Şoförler katılmıştır.

Program şoför Habib ÖZÇELİK’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Murat ALKAN’ın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Programda Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Ulaşım Hizmetlerinde Hizmet Alanlar ve Beklentileri; Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Teknisyeni Hüseyin ÇALIŞKAN, İş Güvenliği ve İlk Yardım; İşçehisar Bölge Trafik Denetleme Komiseri Ali BOZDEMİR’in Trafik Kanununda Yapılan Yenilikler; Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Şoförlerimizden Dursun HIZARCIOĞLU, Araç Bakımı ve Sürücü Teknikleri; Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Şoförlerinden Niyazi ERCAN, Ulaşım Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm önerileri ve Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç.Dr. İsmail KARAGÖZ Nitelikli insan ve Hasbilik konulu sunumlarını yapmışlardır.

​​​​​​​​​​​​​