Sunalan Hizmetler

5. Başkanlığımız konferans ve toplantı salonu ses sistemleri alımı,

6. İl Müftüleri İstişare Toplantısı organizasyonu hizmet alımı,

7. İskilip Halk Eğitim Merkezinden büro tefrişat alımları,

8. Afyonkarahisar Merkez Birimleri İstişare Toplantısı organizasyonu hizmet alımı,

9. 51 İl Müftülüğü Network Alt Yapı Düzenlemesi,

10. 2015 yılı bütçesine konan 5 adet minibüs ve 5 adet de binek tipi araç alım işlemleri tamamlanmış olup, taşraya dağıtımı yapılmıştır.

11. 2016 yılı bütçesine 5 adet minibüs ve 5 adet binek tipi araç alımı ilave edilmiştir.

12. 2015 yılında 32 İl, 365 İlçe Müftülüğü ve 33 adet Kur'an Kursu binasının kiralama işlemleri yapılmıştır.

13. 2016 yılında 31 İl 388 İlçe Müftülüğü, 46 Kur'an Kursu ve 1 adet    Eğitim merkezi hizmet binası için kira artış işlemi yapılmıştır.

14. Yurtdışında bulunan Bükreş, Addisababa, Toronto Din Hizmetleri Müşavirlik binalarının kiralama işlemleri yapılmış olup, Lefkoşa, Tiran, Oş, Nuakşot, Pristine ve Minsk Müşavirlik binaları için çalışmalar devam etmektedir.

15. Daha önce cübbe ve sarık verilen personele ayni yardım yerine nakdi yardım yapılmasıyla ilgili yönetmelik değişikliği gerçekleştirilmiştir.

16. 2014 yılından itibaren giyecek yardımları nakden ödenmeye başlanmıştır.

17. Cami hizmetlerinde kullanılmakta olan cübbe ve sarıklarda belli bir tarz, üslup ve düzeni sağlamak için, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü ile tasarım çalışması başlatılmıştır.